NyMD No.6 – programok

2015. június 7-én vasárnap délután 15 és 19 óra között az AMA Ház, a Budapest Art Factory és az Art Generation alkotói tereit járjuk körbe, ahol több mint 20 művészt ismerhetünk meg 3 vezetett műtermi túra keretében, illetve a megszokott módon szabad bejárásra is lesz lehetőség.

Letölthető térkép és programleírás itt!

Az egyes túrákat a NyMD szervezői vezetik, a csoportok egymás után az alábbiak szerint keresik fel a program három helyszínét:

TÚRA 1 útvonala: C » A » B

A 15 órakor az AMA Házban, Budán kezdődő túrát Király Judit és Üveges Krisztina művészettörténészek vezetik. A csoport közösen indul tovább a második helyszínre, Pestre, ahol 16:30-tól a Budapest Art Factory, majd 17:30-tól az Art Generation műteremház művészeit látogatják meg.

TÚRA 2 útvonala: A » B »C
A szintén 15 órakor, de Pestről induló csoportot Böhler Nóra és Sipos Tünde művészettörténészek vezetik a Budapest Art Factory-ból indulva. 16 órától az Art Generation műteremházban folytatódik a túra, majd 17:30-ra az AMA Házba érnek át a látogatók. A csoport az Art Generation-ben 19 órakor kezdődő záróeseményre Budáról indul vissza.

TÚRA 3 útvonala: C » A » B
A harmadik túrát Bérczi Linda és Molnár Tímea művészeti mediátorok vezetik. Ez a túra egy órával később 16 órakor kezdődik az AMA Házban, Budán és az első túra útvonalát járja be. 17:30-kor Pestre érve a Budapest Art Factory-ban folytatódik, majd 18:30- tól az Art Generation műteremház megtekintésével ér véget.

A túrákon való részvételhez regisztráció szükséges amit itt tudsz megtenni!

19 órától a záróesemény keretében közös koccintással egybekötött örömzenével és büfével várjuk látogatóinkat az Art Generation műteremházban.

Letölthető térkép és programleírás itt!