„Nők Budapesten” – 2013. március 10.

Posted on Posted in Blog

A budapestUNDERGUIDE közös sétája a Nyitott Műtermek Délutánjával

Egy séta, mely a hétvégi lustálkodás után felfrissülést hoz a fáradt testnek és léleknek egyaránt, mely során idegenvezetőink nem csupán a város látnivalóiba és történelmébe engednek betekintést a műtermek bebarangolása közben, de híres magyar és Magyarországhoz erős kapoccsal kötődő nőkről szóló izgalmas történetekkel szórakoztatják a vendégeket.

Mi köti össze Sophia Lorent és a Szent István Bazilikát? Hol volt az esküvője Rost Andreának, a világhírű szopránnak? Ki a legnépszerűbb magyar női politikus és miért? Hallgasd figyelmesen ezeket az elragadó, világhíres nőkhöz köthető történeteket miközben a kortárs alkotónők a saját történeteiket mesélik el nekünk!

GYERE ÉS SÉTÁLJ VELÜNK!

A népi jóslat szerint, amilyen az idő ezen a napon, az várható a következő negyven napon is. Gyertek el és űzzük el együtt az esőfelhőket egy jókedélyű, mozgással teli, vidám vasárnap délutáni sétával! Ha netalántán mégis felhős lesz az idő, az esernyő megvéd, a tavaszi színkavalkádról pedig az alkotók maguk és csodálatos alkotásaik fognak gondoskodni a fedett műtermekben J
Jegy: 4300Ft/fő (séta + Nyitott Műtermek Délutánja belépő az összes műterembe)
REGISZTRÁCIÓ: info@underguide.com
MIN. LÉTSZÁM: 10 fő (Ennél kevesebb fő esetén a sétát nem áll módunkban elindítani.)
2013.március 10. 14:00

Találkozó Arany János utcai metró megállónál, azaz a Podmaniczky téren, az óránál (ahol a Podmaniczky szobor is van, egy fura esernyő alakú építmény alatt.)
IDŐTARTAM: kb. 3-4 óra

A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, mely a séta indulása előtt 48 órával lezárul.
Kérjük buszjegyet (3-4db), vagy bérletet mindenki hozzon magával, mert a helyszínek nagy távolságra vannak egymástól!